HUWELIJKEN

Trouwinformatie aanvragen

De Mooiste Dag van Uw leven

Ervaar de mooiste dag van jullie leven op de schitterende en verrassende trouwlocatie Het Bastion.

Jullie zijn altijd het enige bruidspaar op een dag. Dat geeft niet alleen een exclusief gevoel, maar zorgt ook dat we alle aandacht hebben voor de bruid, bruidegom, de gasten en alle benodigde details. Wij zorgen graag voor een onvergetelijke dag.

Het is voor ons team een eer om de mooiste dag van jullie leven te verzorgen. We denken met plezier samen mee en hebben ruime expertise bij het plannen van een huwelijk. Of jullie nu op zoek zijn naar een goede fotograaf, styliste, DJ of weddingplanner, óf zoeken naar die speciale bruidstaart; wij adviseren graag.

Mix van stijlen en sferen op één locatie

Hoe werken wij?

Graag denken wij met u mee en geven u professioneel advies op maat, zodat u zeker weet dat u niets vergeet en zorgeloos kunt genieten van deze prachtige dag!

Geïnteresseerd in onze locatie?
De beste manier om elkaar en Het Bastion beter te leren kennen is door een rondleiding. Graag vernemen wij tijdens de rondleiding uw wensen zodat wij een offerte kunnen maken.

Ontvang onze offerte
Wij werken met offertes op maat. Uiteraard zijn alle wensen na de eerste kennismaking bespreekbaar. Wij streven ernaar om de offerte binnen enkele dagen naar u toe te sturen.

Bevestigen
Wanneer u besluit om te trouwen bij Het Bastion bevestigen wij uw reservering. Wij denken graag met u mee zodat u niets vergeet bij het organiseren van uw bruiloft.

Detailbespreking
Graag maken wij een afspraak met u om alle details van uw bruiloft te bespreken. Deze afspraak minimaal 1 jaar voorafgaande aan uw trouwdatum plaats.

Voorproefje van uw dag
U krijgt de mogelijkheid om voorafgaand aan uw huwelijksdag, tegen betaling, te komen genieten van het door u gekozen huwelijksmenu. U krijgt alvast een voorproefje van wat er op uw dag te wachten staat.

De perfecte huwelijksdag
Uw huwelijksdag is eindelijk aangebroken. Wij weten dat het plannen van een huwelijksdag niet zomaar iets is. Daarom zorgen wij ervoor dat het u op deze dag aan niets ontbreekt.