Faciliteiten

Het Bastion Pier

Een prachtig uitzicht op de Surinamerivier en de Atlantische Oceaan. Op de pier kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in combinatie met een prachtige zonsondergang.

Restaurant Tamarinde

Geniet van een smakelijke maaltijd in ons sfeervolle openluchtrestaurant Tamarinde. Wij serveren heerlijke dagverse vis, maar ook tongstrelende vlees- en vegetarische gerechten.

Mangrove Meetingroom

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie waar u uw vergadering, presentatie, expo, training of workshop tot een groot succes kunt maken? Het Bastion Event Centre beschikt over een multifunctionele ruimte.

Pallisade Pool

Het zwembad met ligbedden, parasols zijn tot uw beschikking. Bij de Pallisade Poolbar bent u terecht voor verfrissende drankjes, cocktails en lichte snacks. Breng ons vandaag nog een bezoekje.

Café De Lantaern

In de bar en op het gezellige binnen- en buitenterras serveren wij verrukkelijke cocktails en lekkere hapjes. De Lantaern is een heerlijke plek om te relaxen of even op adem te komen.

Huwelijken

Trouwen bij Het Bastion maakt die speciale dag nog magischer. Heeft u nog geen idee hoe de dag eruit moet komen te zien, wij denken graag mee en weten zeker dat we tot een gewenst resultaat zullen komen.

9 KAMERS

Mooie ruime kamers, elk met zijn eigen interieur en specifieke sfeer. Zo hebben we voor ieder een geschikte kamer.

BOEK NU

3 APPARTEMENTEN

Ieder appartement of studio biedt zijn eigen persoonlijkheid en volop ruimte. Het creëren van een ideaal thuis weg van huis.

BOEK NU

LEKKER RELAXEN IN ALLE LUXE

Tijdens uw verblijf bent u van allerlei gemakken voorzien. Wij adviseren u graag over de fiets- en wandelroutes en activiteiten in de buurt.

EVENEMENTEN

Het Bastion Event Centre

Het Bastion Event Centre is een bolwerk van vertier. Het Bastion is een plek waar gasten in een ongedwongen sfeer zaken kunnen doen of relaxen. Gelegen aan de Surinamerivier, op een unieke locatie te Nieuw Amsterdam in het district Commewijne. Dit gebied is een ware verademing na de stadsdrukte van Paramaribo. Geniet er van de frisse zeelucht, de ongedwongen sfeer en de mooie omgeving.

Ons team bestaat uit jonge en ervaren dynamische medewerkers die hun werk met passie doen. Wij staan klaar om u een onvergetelijke ervaring aan te bieden!

Het Bastion wil graag bijdragen aan de toeristische ontwikkeling van het district Commewijne. Daarnaast biedt het aan de district bewoners de mogelijkheid om dichtbij huis te genieten van bijzondere maaltijden en evenementen.

img

MAAK NU UW RESERVERING VOOR UW VERBLIJF

Het Bastion een plek waar gasten in een ongedwongen sfeer zaken kunnen doen of relaxen